Selecteer een pagina

Thematische voorlichting

Voor diverse (maatschappelijke) organisaties verzorgen wij meerdere sponsoruitgaven, waaronder ook voor De Landelijke StichtingTegenZinloosGeweld. U weet wel, van het lieveheersbeestje. De diverse uitgaven betreffen gevarieerde thematische voorlichtingsbrochures of charitatieve uitgaven. Door sponsorwerving in de vorm van draagkracht vanuit onze adverteerders kunnen we de publicaties kosteloos vervaardigen en verspreiden.

Samen in actie tegen pesten en geweld

De brochure Moed in het basisonderwijs staat boordevol interessante informatie, voorlichting en tips tegen pesten en geweld. Een kleurrijke uitgave voor kinderen, maar zeker ook voor opvoeders en leerkrachten.  Moed Media B.V. geeft dit actuele onderwerp uit voor de bovenbouw binnen het basisonderwijs.

Bewustwording en maatschappelijke betrokkenheid

Met de verspreiding op scholen en in kindgerichte instellingen brengen we de negatieve gevolgen van het actuele thema van pesten en geweld onder de aandacht. Hiermee geven wij kinderen gerichte voorlichting. Maar ook zorgen we voor bewustwording van de oorzaken en gevolgen van pesten en geweld. Zodat we er wat aan kunnen doen. Met elkaar kunnen we zorgen voor een betere samenleving!  Meedoen aan de sponsoring rondom dit thema betekent voor u zichtbare maatschappelijke betrokkenheid die promotioneel ook nog aantrekkelijk is!

Puzzelwacht

Deze brochure verspreiden wij onder diverse wachtkamers in uw provincie en woonplaats. Door de vaak overvolle wachtkamers welke gepaard gaan met langdurige wachttijden is de Puzzelwacht een leuke en leerzame invulling om de wachttijd te overbruggen.

Uit onderzoek is gebleken dat een gemiddelde lezer ca. 15 minuten bezig is met een puzzel, welke tijd ongeveer gelijk staat aan de gemiddelde wachttijd binnen de gezondheidszorg. Tijdens deze exposuretijd wordt de lezer dus veelvuldig geconfronteerd met uw advertentie. Adverteren in de Puzzelwacht is dus een uitgelezen mogelijkheid om uw naamsbekendheid in de regio te vergroten en potentiële nieuwe klanten kennis te laten maken met uw organisatie. Herkenning is erkenning!