Selecteer een pagina

Wij helpen u graag!

Wij van Moed Media B.V. zijn een zelfstandig en veelzijdig mediabedrijf. Als mediapartner kunt u ons breed inzetten. Wij verzorgen diverse
communicatieprojecten. We doen dit voor verschillende opdrachtgevers. Maar wij ontwikkelen en realiseren ook eigen concepten, doorgaans gerelateerd aan sociale en maatschappelijke onderwerpen.

Kleinschalig en klantgericht

We denken mee! In een wereld van fusies en grootschaligheid geloven wij juist in kleinschaligheid. Daarmee zorgen we ervoor dat zowel klant én opdrachtgever zich thuis voelen bij ons. Wij luisteren naar wederzijdse wensen. Persoonlijk, gericht op wederzijdse doelen. Wij werken met een team van goed getrainde mensen en zijn continu bezig onze eigen processen te verbeteren. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn!

Mét elkaar communiceren

Bedrijven, verenigingen en stichtingen bieden wij de mogelijkheid met elkaar te communiceren. Zo bereikt u een bredere doelgroep. En dat met een tweeledig doel. Want enerzijds distribueren wij de uitgaven met maatschappelijke onderwerpen regionaal en provinciaal. Anderzijds draagt dit (in)direct bij aan een bredere naamsbekendheid van uw organisatie in uw eigen regio.